Trier Duitsland

Hotel Trier

Trier is een gezellige stad met veel sfeer. Vanuit Nederland is het te doen om er een dagtrip van te maken, maar je zult merken dat dat net iets te kort is. Als je Trier goed wilt zien is het raadzaam een hotel te zoeken. In Trier zelf zijn verschillende hotels.

Zet voor jezelf op een rijtje wat voor hotel je graag wilt. In het centrum of net iets er buiten, met of zonder kinderen, met of zonder hond, luxe of goedkoop, wat is het maximale dat je voor een hotel per nacht wilt uitgeven. Als je voor jezelf een beeld hebt van het hotel van je voorkeur is het makkelijker een geschikt hotel te vinden.

Trier kent zo’n 53 verschillende hotels. Stuk voor stuk zijn het pracht locaties. Toch hebben wij er vijf hotels uitgekozen die voor ons een echt top 5 vormen

hotel Trier

Berghotel Kochelsberg

Berghotel Kochelsberg is een soort kasteeltje. Het is een hotel met veel historie. Deze historie is nog goed te zien. Ook heb je vanaf het balkon bij het restaurant een prachtig uitzicht over Cochem. Het hotel serveert een heerlijk en uitgebreid ontbijt.

Ook al ligt het hotel niet in het centrum, de locatie is prachtig. Trier is met de auto binnen tien minuten te bereiken. Het is een hotel met een goede kwaliteit prijs verhouding. Je krijgt veel voor weinig.

Park Plaza Trier

Park Plaza Trier is een luxe viersterren hotel. In de Spa is een Turks Stoombad en Sauna. Ideaal om na een dag Trier even de voeten te kunnen laten rusten. Of geniet van het uitzicht over Trier op het dakterras. De kamers zijn ruim opgezet en in de ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt.

De Dom is op vijf minuten loopafstand en de Moezel ligt op ongeveer 500 meter afstand.

Hotel Villa Hügel

In dit viersterren hotel proef je de historie. Het hotel zelf is gebouwd in Art Nouveau. Een stijl die vooral tussen 1890 en 1914 populair was. Vergeet je zwemkleren niet als je een kamer boekt. Het hotel is voorzien van een binnenzwembad en Spa. Ook is er een sauna, hot tub en zijn er verschillende terassen.

De ochtend kun je beginnen met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Het hotel ligt op ongeveer 1,5 kilometer van het historische centrum van Trier. Bij het hotel zelf is een gratis parkeerplaats.

Hotel Paulin

Hotel Paulin heeft een ideale ligging bij het centrum van Trier. Op nog geen drie minuten loopafstand ben je al bij Porta Nigra. Wil je een keer de omgeving van Trier verkennen en de auto bij het hotel laten? De bushalte is op loopafstand en heeft een directe verbinding met het treinstation waar je binnen tien minuten aankomt.

Het hotel heeft ruime kamers, met gratis Wifi en badkamer. Buiten kan je gratis de auto bij het hotel parkeren. Laat je s’morgens verwennen met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Aan de bar zijn verschillende verassend lekker drankjes te krijgen.

Mercure hotel Trier Porta Nigra

Verblijf in het historische centrum met uitzicht op Porta Nigra. Dit hotel is tegenover deze bekende bezienswaardigheid in Trier te vinden.

In het restaurant kun je genieten van één van de traditionele gerechten, zoals je ze alleen in de Rijnland-Palts regio kunt vinden. Ook biedt het hotel de nodige vermaak voor in de avonduren. Er is een Casino en fitnessruimte.

Bij het hotel is een ondergronds parkeerplaats. Wifi op aanvraag.

Ook interessant

Excursie Trier
Weet je nog niet zo goed wat je in Trier wil doen of wil je meer van de omgeving zien met een reisgezelschap? Dan kan een excursie Trier de uitkomst zijn. Busreis Trier Soms wil je graag ergens heen, maar zie je het niet zitten om zelf […]lees verder...
Thermenmuseum
Als je in Rome komt, merk je dat door een openlucht museum loopt. Elke keer als er opgravingen zijn, omdat er iets nieuws gaat komen, stuiten de gravers weer op iets van archeologische waarde. Het is goed te doen om vanuit Nederland naar Rome te gaan en […]lees verder...
Hauptmarkt
De Hauptmarkt kan gezien worden als het bekendste plein van Trier. Het is een plein vol leven, met aan de rand karakteristieke huizen en gebouwen. Deze huizen zijn gebouwd in verschillende stijlen, zoals renaissance, barok en classicisme. De Hauptmarkt wordt vaak gebruikt voor markten en feesten Marktkruis […]lees verder...