Trier Duitsland

Busreis Trier

Soms wil je graag ergens heen, maar zie je het niet zitten om zelf met de auto te rijden. Of wil je graag met een reisgezelschap op pad. Een busreis kan dan de oplossing zijn. Je reist met een comfortabele bus en ervaren reisleider die de omgeving kent.

De busreizen komen niet alleen langs Trier, maar ook in plaatsen in de omgeving, zoals Cochem. Het Moezel en Eifelgebied is een prachtige omgeving met pittoreske dorpen, gezellige marktpleinen en een mooi heuvelachtig landschap. Het is een streek waar veel wijnboeren actief zijn.

busreis Trier

3 daagse busreis Moezel en Eifel

Dag 1 Cochem
Cochem is een gezellige toeristische plaats die vooral bekend is door het Kasteel Rijksburcht dat uitkijkt op Cochem. Deze plaats heeft een middeleeuwse sfeer, mede door de monumenten die uit deze tijd zijn overgebleven.

Cochem is dan ook een mooi startpunt voor deze busreis. Je kunt naar een wijnkelder of een boottocht over de Moezel.

Dag 2 Bernkastel Krues en Trier
De ochtend begint met een bezoek aan het stadje Bernkastel Krues. Een stad wat doorsneden wordt door de Moezel. Bernkastel Krues kent een sfeervol historisch centrum met vakwerkhuizen.

Aan het einde van de ochtend wordt de reis voort gezet naar Trier. In Trier zijn nog overblijfselen te vinden uit de oude Romeinse tijd, zoals het Amfitheater. Andere bezienswaardigheden die je echt niet mag missen zijn o.a, de Dom, Porta Nigra en de Hauptmarkt.

Dag 3 Eifel en Monschau
Deze dag wordt afscheid genomen van het Moezelgebeid, om vervolgens het Eifelgebied te verwelkomen. Hier zal bezoek gebracht worden aan Moschau met zijn bekende Rote Haus en de oude Mosterdmolen.

Aan het einde van de dag wordt de reis afgesloten met een gezamenlijk diner.

Vanaf € 159,- p.p.

Klik hier voor meer informatie

Ook interessant

Excursie Trier
Weet je nog niet zo goed wat je in Trier wil doen of wil je meer van de omgeving zien met een reisgezelschap? Dan kan een excursie Trier de uitkomst zijn. Busreis Trier Soms wil je graag ergens heen, maar zie je het niet zitten om zelf […]lees verder...
Hauptmarkt
De Hauptmarkt kan gezien worden als het bekendste plein van Trier. Het is een plein vol leven, met aan de rand karakteristieke huizen en gebouwen. Deze huizen zijn gebouwd in verschillende stijlen, zoals renaissance, barok en classicisme. De Hauptmarkt wordt vaak gebruikt voor markten en feesten Marktkruis […]lees verder...
Hotel Trier
Trier is een gezellige stad met veel sfeer. Vanuit Nederland is het te doen om er een dagtrip van te maken, maar je zult merken dat dat net iets te kort is. Als je Trier goed wilt zien is het raadzaam een hotel te zoeken. In Trier […]lees verder...